Εκτός από κορμί έχει και φωνή η Ζιζέλ – Το σούπερ μόντελ έπιασε το μικρόφωνο και δεν τα πήγε άσχημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκτός από κορμί έχει και φωνή η Ζιζέλ – Το σούπερ μόντελ έπιασε το μικρόφωνο και δεν τα πήγε άσχημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες την λατρεύουν. Οι γυναίκες πολύ θα ήθελαν να βρουν έναν τομέα στον οποίο δεν είναι καλή η Ζιζέλ. Αν πόνταραν στο τραγούδι, έχασαν. Γιατί όπως αποδείχθηκε, το πιο ακριβοπληρωμένο σούπερ μόντελ του κόσμου πέρα από το κορμί, έχει και φωνή.

Η Ζιζέλ μπήκε στο στούντιο για τις ανάγκες μίας διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας ρούχων. Φόρεσε τα ακουστικά της και άρχισε να ερμηνεύει το «Αll day and all of the Night». Και όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, δεν τα πήγε διόλου άσχημα.

Ετσι, πέρα από πανέμορφη, πάμπλουτη, ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, η Βραζιλιάνα θα μπορούσε αν ήθελε να κάνει καριέρα και στο τραγούδι. Κάτι που μάλλον δεν το περίμενε ούτε η ίδια, αφού πανηγύρισε στο στούντιο όταν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ