Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει με νέες περιπέτειες από τη συγγραφέα Σοφι Χάνα - iefimerida.gr

Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει με νέες περιπέτειες από τη συγγραφέα Σοφι Χάνα

Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει με νέες περιπέτειες από τη συγγραφέα Σοφι Χάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Αγκάθα Κρίστι να έφυγε από τη ζωή το 1976, ωστόσο το πνευματικό της παιδί, ο αγαπημένος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, θα συνεχίσει τις περιπέτειες του δια χειρός της Βρετανίδας συγγραφέως Σόφι Χάνα.

Την πρωτότυπη αυτή ιδέα είχε ο ατζέντης της Χάνα όταν της πρότεινε να γράψει ένα βιβλίο, συνέχεια των γνωστών μυθιστορημάτων της Κρίστι, για λογαριασμό του εκδοτικού οίκου Harper Collins.

Η ιδέα ενθουσίασε την 41χρονη Χάνα, η οποία, δηλωμένη θαυμάστρια της Αγκάθα Κρίστι αναφέρει ότι «Μόλις είπε 'βιβλίο Αγκάθα Κρίστι' σκέφτηκα ουσιαστικά ότι η ιδέα αυτή θα ήταν ιδανική να μετουσιωθεί σε μία ιστορία που θα διαδραματίζεται την δεκαετία του 20»

Παρότι η ιστορία με τον Πουαρό και την Μις Μαρπλ μεταφέρθηκε με επιτυχία τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, η Χάνα δεν σκέφτεται ξανά την μεταφορά τους στην μεγάλη ή στην μικρή οθόνη, ωστόσο μέσα στον επόμενο χρόνο σκοπεύει να συνεχίσει τις περιπέτειες του Γάλλου ντετέκτιβ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ