Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση - iefimerida.gr

Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση

Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περίγραμμά του με τους προβολείς ομίχλης σε σχήμα κύβου που είχε εμφανιστεί ως teaser δεν άφηνε πολλά να εννοηθούν για την εικόνα του πραγματικά όμορφου Niro, του μικρού crossover που θα παρουσιάσει η Kia στη Φρανκφούρτη.

Μια εικόνα που πέρα από τη χαρακτηριστική μάσκα των καινούργιων Kia, που εδώ συμπληρώνεται από τριγωνικούς προβολείς με LED, προσδιορίζεται από την έντονη διαμόρφωση του καπό και των φτερών, από το κεκλιμένο παρμπρίζ και από τα μικρά σχετικά παράθυρα. Το πιο χαρακτηριστικό όμως στοιχείο του Niro είναι οι εμπρός πόρτες του που ανοίγουν προς τα πάνω, σα φτερά γλάρου όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου μηχανισμού που θα αποκαλυφθεί κι αυτός στη γερμανική μεγαλούπολη. Ταυτόχρονα το περίγραμμα των παραθύρων τονίζει την αλά κουπέ διαμόρφωση της οροφής, ενώ η αυξημένη οπτικά απόσταση από το έδαφος παρατηρώντας το μικρό τζιπ της Kia από πίσω, τον off road χαρακτήρα.

Τη φουτουριστική, εκτός από όμορφη, εξωτερική εικόνα του Niro συμπληρώνει το εξίσου φουτουριστικό εσωτερικό του, με την ογκώδη κεντρική κονσόλα και τη χαμηλή μεν, αλλά φαρδιά οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Όσο για τη μονάδα πρόωσης του Kia Nirο περισσότερα στοιχεία θα δοθούν στην επίσημη πρεμιέρα του, αλλά πολύ πιθανό είναι να περιλαμβάνει και τον καινούργιο 1.6 GDi Turbo της μάρκας.

Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση | iefimerida.gr 0
Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση | iefimerida.gr 1
Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση | iefimerida.gr 2
Kia Niro: Μικρό Crossover με εντυπωσιακή εμφάνιση | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ