«Επαναστατική γυμναστική» στα γαλάζια στελέχη από τον Α. Σαμαρα - iefimerida.gr

«Επαναστατική γυμναστική» στα γαλάζια στελέχη από τον Α. Σαμαρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής υποχρεώνει τα στελέχη της Νεας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς καθώς σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματίσει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας ενώ αύριο συγκαλεί την Πολιτική Επιτροπή όπου αναμένεται να ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες σε μια προσπάθεια να «ξεκολλήσει» τα ποσοστά του κόμματος από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Στη Συγγρού εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την παγιωμένη πρωτιά σε όλες τις δημοσκοπήσεις αλλά προβληματίζονται για τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά που την συνοδεύουν καθώς σε περίπτωση πρόωρων εκλογών δυσκολεύεται πολύ η προσπάθεια για αυτοδυναμία.

Παρά το «μπόνους» των 50 εδρών που δίνει ο ισχύον εκλογικός νόμος στο πρώτο κόμμα και μάλιστα σε βάρος του δεύτερου, οι αριθμοί εξακολουθούν να μην επιτρέπουν θριαμβολογίες στη Νέα Δημοκρατία και γι αυτό τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά θα επικεντρωθεί στα της οικονομίας. Θα επιχειρήσει παράλληλα να ξαναδώσει μια απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται από το εξωτερικό (με τελευταία την προτροπή της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστιν Λαγκαρντ να συναινέσει στις κυβερνητικές προσπάθειες). Μάλιστα ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επισημάνει όχι μόνο την αποτυχία του οικονομικού προγράμματος της κυβέρνησης αλλά και να κάνει επίθεση στην Ευρώπη την οποία θα κατηγορήσει για ολιγωρία να πάρει εγκαίρως μέτρα για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ