Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Θα πρέπει όμως να λάβετε υπ΄ όψιν, όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω.

Δίδυμοι

Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διατηρήστε την στοιχειώδη ψυχραιμία, τη στιγμή που οι επιθέσεις θα ενταθούν από την μεριά των συνεργατών σας. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και κάποια θέματα υγείας δεν αποκλείεται να σας απασχόλησαν έντονα. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Τα πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

Λέων

Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα θετική, εκμεταλλευτείτε την δεόντως γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν καθυστερήσεις αναβολές έως και ανατροπές. Ευνοούνται επαφές και συμφωνίες. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Προετοιμάστε καλύτερα το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες, για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά.

Ζυγός

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διαταράσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Σκορπιός

Εντάσεις ανατροπές και γενικά δυσκολίες, είχατε βιώσει αρκετοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Με τη βοήθεια της διαίσθηση σας και με τόλμη μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην παρασύρεστε από το γιορτινό κλίμα των ημερών και κάνετε άσκοπες αγορές.

Τοξότης

Δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να κάνετε λανθασμένες κινήσεις γιατί θα έχετε αρνητικές επιπτώσεις στη καριέρα σας. Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν.

Υδροχόος

Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Αισθηματικά, θα υπάρχει εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και μην απομακρύνετε με την συμπεριφορά σας, τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας.

Ιχθείς

Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ