Πολίτες της Μασσαλίας ζητούν τον Batman να τους σώσει από το έγκλημα -Εκαναν σελίδα στο Facebook - iefimerida.gr

Πολίτες της Μασσαλίας ζητούν τον Batman να τους σώσει από το έγκλημα -Εκαναν σελίδα στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι η Γκόθαμ Σίτι, αλλά η Μασσαλία. Μια πόλη υπαρκτή που οι κάτοικοί της ωστόσο ζητούν τη συνδρομή του Batman για να τους σώσει από τα κακοποιά στοιχεία! Κι αυτό γιατί η δεύτερη πόλη της Γαλλίας μαστίζεται από έντονη εγκληματικότητα.

Απηυδισμένοι κάτοικοι, ζητούν από τον διάσημο χάρτινο ήρωα να επέμβει μιας και όπως λένε, οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να βάλουν τάξη λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας. Μάλιστα, για αυτό το λόγο έχουν δημιουργήσει μια σχετική ιστοσελίδα στην οποία συγκεντρώνουν υπογραφές αλλά και σελίδα στο Facebook με τίτλο "Will It Take Batman To Save Marseille?,

Η εκκεντρική αυτή απόφαση ήρθε μετά τη δολοφονία ενός 61χρονου κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με τις αρχές, στη Μασσαλία "δραστηριοποιούνται" δεκάδες συμμορίες που διαθέτουν βαρύ οπλισμό και που συνδέονται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί πως θα ενισχύσει την αστυνόμευση αλλά οι πολίτες δηλώνουν ότι τα μέτρα δεν είναι αρκετά. Έτσι ζητούν τη συνδρομή του ...Batman. "Η πόλη χρειάζεται δραση...", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αίτηση. Μήπως ο Μπεν Άφλεκ να ... πετάξει μέχρι την γαλλική πόλη;

Πηγή: dailytelegraph.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ batman Γαλλία εγκληματικότητα Μασσαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ