Ενταλμα σύλληψης για χρέη 170.000 ευρώ στο Δημόσιο είχε εκδοθεί σε βάρος του Μιχάλη Ασλάνη - iefimerida.gr

Ενταλμα σύλληψης για χρέη 170.000 ευρώ στο Δημόσιο είχε εκδοθεί σε βάρος του Μιχάλη Ασλάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από το βάρος ενός οικονομικού χρέους το οποίο δεν μπορούσε να εξοφλήσει φαίνεται πως βρισκόταν τους τελευταίους μήνες της ζωής του ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης ο οποίος «έφυγε» αιφνίδια, ενώ παράλληλα είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης στο πρόσωπο του.

Ο Μιχάλης Ασλάνης, χρωστούσε περίπου 170.000 ευρώ προς το Δημόσιο και μάλιστα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του αλλά οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και ενημέρωσαν τους νομικούς συμβούλους του, αναφέρει η Espresso.

Οταν ο δημοφιλής σχεδιαστής έμαθε την κατάσταση στις αρχές Αυγούστου, προσπάθησε να συγκεντρώσει το εν λόγω ποσό αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η πίεση που ασκούταν στο πρόσωπο του να αυξάνεται καθημερινά και ο ίδιος να δηλώνει στους συνεργάτες του πως δεν ένιωθε ότι θα άντεχε και άλλο αυτήν την επιβάρυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ