Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες] - iefimerida.gr

Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lady Gaga έχει πλέον αποδείξει ότι δεν είναι άλλη μια φούσκα στο χρηματιστήριο της μουσικής βιομηχανίας. Τι κι αν εμφανίστηκε μπροστά σε θαυμαστές της στο Λονδίνο πλημμυρισμένη από ένα σωρό σαπουνόφουσκες.

Αυτό το παιδικό τρικ, το εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής του συγκεκριμένου εκκεντρικού ενδύματος ο οποίος ενσωμάτωσε ειδικό μηχανισμό για το πρωτότυπο εφέ. Έτσι, η 27χρονη ποπ σταρ άφηνε στο διάβα της χαριτωμένες φούσκες που έσκαγαν στα έκπληκτα πρόσωπα των εκστασιασμένων θαυμαστών της.

Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ισορροπώντας πάνω σε μαύρες πλατφόρμες, η Gaga έδειχνε να απολαμβάνει τη μικρή παράσταση που έδινε, στο πλαίσιο της εμφάνισής της στο φεστιβάλ i-Tunes στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga εμφανίζεται με φόρεμα από σαπουνόφουσκες (σ.σ. το έχει κάνει και το 2009). Κάτι που για πολλούς μεταφράζεται ως ένδειξη έλλειψης έμπνευσης.

Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αν και η εμφανισή της που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η επόμενη, όταν έβγαλε τις σαπουνόφουκες και έμεινε με ένα βρεγμένο λευκό body.

Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Με φόρεμα από σαπουνόφουσκες εμφανίσθηκε η Lady Gaga [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ