Πρωθυπουργό τον Τσίπρα βλέπει ο Μπουτάρης αλλά θελει και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Πρωθυπουργό τον Τσίπρα βλέπει ο Μπουτάρης αλλά θελει και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Πρωθυπουργό τον Τσίπρα βλέπει ο Μπουτάρης αλλά θελει και την στήριξη της Νέας Δη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Αλέξη Τσίπρα βλέπει ως επόμενο πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ωστόσο τονίζει ότι ο ίδιος θέλει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εφημερίδα Μακεδονία, αναφέρθηκε στις προβλέψεις του για την πολιτική σκηνή, στα σχέδιά του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και στον προκάτοχό του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Για την κεντρική πολιτική σκηνή ο κ. Μπουτάρης, προβλέπει πως «αργά ή γρήγορα ο Τσίπρας θα γίνει Πρωθυπουργός», ωστόσο επισημαίνει ότι «θα ήμουν χαζός, αν δεν ήθελα τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας».

Τέλος, αναφορικά με τη φυλάκιση του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, δήλωσε πως η δίκη του πρώην Δημάρχου και οι ποινές που του επιβλήθηκαν, «ενίσχυσαν την ευθυνοφοβία των εργαζομένων στο δήμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ