Ο Πάπας στο πλευρό των νέων: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με smartphones [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πάπας στο πλευρό των νέων: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με smartphones [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος Πάπας είναι προφανές ότι θέλει να καταρρίψει το «απρόσιτο» που είχαν οι προκάτοχοι του και να βρίσκεται κοντά στους πιστούς και ιδίως στους νέους. Συγκεκριμένα, ο Πάπας συναντήθηκε με παιδιά από την πόλη Πιατσέντσα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα smartphone τους.

Οι νέοι από τη Βόρεια Ιταλία συναντήθηκαν με τον ποντίφικα στον Αγιο Πέτρο, χωρίς την παρουσία άλλων πιστών ή δημοσιογράφων και το κλίμα ήταν οικείο και άμεσο, γεγονός που χαρακτηρίζει τον Πάπα Φραγκίσκο.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο διαδίκτυο, στο Facebook, αλλά και στο Twitter, με πρωτοβουλία δημοσιογράφου που εργάζεται στον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι.

Οπως αναφέρουν οι σχολιαστές, «Πρόκειται για φωτογραφία που τραβήχτηκε όπως ακριβώς συνηθίζουν οι νέοι. Οι εικονιζόμενοι χαμογελούν ενώ η εικόνα δεν έχει κεντραριστεί στην εντέλεια. Με τον τρόπο αυτό, με το γνωστό στυλ των λεγόμενων κοινωνικών δικτύων, δείχνει ακόμη πιο αυθόρμητη και αληθινή»,

Χιουμοριστικά σχολίασε το γεγονός και ο γνωστός ιταλός παπαράτσι Ρίνο Μπαριλλάρι λέγοντας ότι: «αν και ο πάπας ενδώσει στην μόδα των λεγόμενων «Selfie» φωτογραφιών, με την βοήθεια μόνον ενός κινητού, εμείς χαθήκαμε, δεν έχουμε πια λόγο επαγγελματικής ύπαρξης»

Ο Πάπας στο πλευρό των νέων: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με smartphones [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ