5:2 δίαιτα: Τι να φας τις 2 ημέρες για να αδυνατίσεις αμέσως! - iefimerida.gr

5:2 δίαιτα: Τι να φας τις 2 ημέρες για να αδυνατίσεις αμέσως!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 5:2 δίαιτα είναι απλή. Για δύο μη συνεχόμενες ημέρες πρέπει να περιορίσεις το φαγητό σου στις 500 θερμίδες (600 για τους άντρες), ενώ τις υπόλοιπες τρως ό,τι θέλεις. Η ιδέα των δύο ημερών λειτουργεί με το να στέλνει το σώμα σε «λειτουργία επισκευής» παρά σε κατάσταση πείνας, κάτι που μπορεί να συμβεί όταν μειώνεις τις θερμίδες όλες τις ημέρες.. . Αυτή η «λειτουργία επισκευής» αναγκάζει το σώμα να χρησιμοποιήσει περισσότερη ενέργεια για να αποκαταστήσει τα κατεστραμμένα κύτταρα.

Η 5:2 δίαιτα δεν είναι απλά εύκολη και με μεγάλα αποτελέσματα απώλειας βάρους, αλλά οι επιστήμονες προτείνουν ότι οι 2 ημέρες δίαιτας, μπορεί να μας βοηθήσουν να ζήσουμε περισσότερο, καθώς και να αποκρούσουν ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον.

Αν αποφασίσεις να την ακολουθήσεις, τι μπορείς να φας αυτές τις 2 ημέρες για να κρατήσεις τη διατροφή σου στις 500 θερμίδες;

Διαβάστε περισοτερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ