Νέο αιματοκύλισμα στην Αίγυπτο – Εξι νεκροί και τουλάχιστον 50 τραυματίες σε διαδηλώσεις υποστηρικτών του Μόρσι - iefimerida.gr

Νέο αιματοκύλισμα στην Αίγυπτο – Εξι νεκροί και τουλάχιστον 50 τραυματίες σε διαδηλώσεις υποστηρικτών του Μόρσι

Νέο αιματοκύλισμα στην Αιγυπτο – Τρεις νεκροί και 36 τραυματίες σε διαδηλώσεις υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καζάνι που σιγοβράζει παραμένει η Αίγυπτος, όπου την Παρασκευή ξέσπασε νέο κύμα βίας. Ο κόσμος πλημμύρισε τους δρόμους στις διαδηλώσεις που πυροδότησαν νέες συγκρούσεις, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή έξι ανθρώπων και άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 50 τραυματίες.

Οι υποστηρικτές του Μοχάμεντ Μόρσι επέστρεψαν σε πλατείες και δρόμους, ζητώντας την αποκατάσταση του προέδρου που ανατράπηκε στις 3 Ιουλίου από το στρατό. Πρόκειται για από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί ως τώρα και έγιναν μία ημέρα έπειτα από τη σύλληψη δύο εκ των κορυφαίων στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Στη συνοικία Μοχαντίσεν του Καΐρου οι διαδηλωτές πυρπόλησαν λάστιχα στους δρόμους για να εμποδίσουν τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς να πλησιάσουν, σύμφωνα με τις εικόνες που πρόβαλε η κρατική τηλεόραση. Στο Πορτ Σάιντ ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Μόρσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ