Επαιξε δύο ημέρες, πέτυχε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη αλλά αποκλείστηκε από την Αλκμααρ ο Ατρόμητος - iefimerida.gr

Επαιξε δύο ημέρες, πέτυχε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη αλλά αποκλείστηκε από την Αλκμααρ ο Ατρόμητος

Επαιξε δύο ημέρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκε να μπει δύο συνεχόμενες ημέρες στο γήπεδο για την αναμέτρηση. Εφυγε από αυτό έχοντας σημειώσει την πρώτη νίκη του στην Ευρώπη, αλλά το θαύμα δεν έγινε για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με 2-0 την Αλκμααρ στην Ολλανδία, αλλά αποχαιρέτισε το Europa League.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί την Πέμπτη, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο του εστιατορίου του γηπέδου. Οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο το πρωί της Παρασκευής, με τον Ατρόμητο να προηγείται με το γκολ που είχε σημειώσει την προηγούμενη ημέρα ο Παπαδόπουλος. Ο Καραγκούνης έκανε το 0-2 (74') για την ελληνική ομάδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Πλέον, ο Ατρόμητος θα κινηθεί νομικά για την πρόκριση αφού κατέθεσε ένσταση καθώς όπως υποστηρίζει η ομάδα του Περιστερίου υπάρχει υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας για τα μέτρα ασφαλείας σε ό,τι έχει να κάνει με την διακοπή της αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ