Η Washington Post για τον θάνατο του Ασλάνη: Εφυγε ο πιο γνωστός από την παλιά φρουρά της ελληνικής μόδας - iefimerida.gr

Η Washington Post για τον θάνατο του Ασλάνη: Εφυγε ο πιο γνωστός από την παλιά φρουρά της ελληνικής μόδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αιφνίδιος θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη δεν άφησε ασυγκίνητα και τα διεθνή ΜΜΕ, με την Washington Post να αναφέρεται στο τραγικό συμβάν και να «δείχνει» ως υπαίτιες τις δύο συνεργάτιδες του γνωστού μόδιστρου.

Σε άρθρο της Washington Post η οποία επικαλείται ως πηγή το Associated Press, γίνεται αναφορά στον θάνατο του γνωστού σχεδιαστή μόδας, τον οποί το δημοσίευμα αναφέρει ως «τον πιο γνωστό της παλιάς φρουράς των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας, ο οποίος είχε διεθνή φήμη».

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα επεξεργάζεται τα σενάρια που φέρονται να «έσπρωξαν» τον σχεδιαστή μόδας σε θάνατο, τονίζοντας πως είχε πέσει θύμα απάτης από δύο συνεργάτιδες του, ενώ επικαλείται και δηλώσεις αστυνομικού, σύμφωνα με τον οποίο δεν υπάρχει πιθανότητα αυτοκτονίας.

Το κείμενο κλείνει αναφέροντας, «πως η Ελλάδα υποφέρει από την χειρότερη οικονομική της κρίση εδώ και δεκαετίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ