Ανησυχία στις αγορές για την επέμβαση στη Συρία- Στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 18 μήνες οι τιμές του πετρελαίου - iefimerida.gr

Ανησυχία στις αγορές για την επέμβαση στη Συρία- Στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 18 μήνες οι τιμές του πετρελαίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νευρικότητα επικρατεί στις διεθνείς αγορές σχετικά με την ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, καθώς τα ασιατικά χρηματιστήρια υποχωρούν διαρκώς, ενώ οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν ανοδική πορεία, αφού έφθασαν χθες στο υψηλότερο επίπεδό τους των τελευταίων 18 μηνών για το WTI και tvn 6 μηνών για το Brent.

Κατά τις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του WTI παράδοσης Οκτωβρίου αυξήθηκε κατά 1,26 δολάριο ανά βαρέλι στα 110,27 δολάρια, ενώ το Brent αυξήθηκε κατά 1,54 δολάριο και διαμορφώθηκε στα 115,90 δολάρια ανά βαρέλι, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η πιθανότητα στρατιωτικού πλήγματος στη Συρία αυξάνεται κάθε λεπτό και οι επενδυτές ανησυχούν ότι αυτό θα αποσταθεροποιήσει την περιοχή της Μέσης Ανατολής», υποστηρίζει η Κάθι Λιέν, αναλύτρια του BK Asset Management.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ