Πλούτισε από το Facebook: Το εντυπωσιακό σπίτι της διευθύντριας της εταιρείας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλούτισε από το Facebook: Το εντυπωσιακό σπίτι της διευθύντριας της εταιρείας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Facebook αποδεικνύεται μία ιδιαίτερα επικερδής επιχείρηση όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες του νέου σπιτιού της διευθύντριας της εταιρείας, στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνια.

Η υπερσύγχρονη βίλα της Σεριλ Σαντμπεργκ, διευθύντριας του Facebook και μητέρας δύο παιδιών, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Facebook HQ και το κτίριο του σπιτιού της μοιράζεται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το γραφείο της.

Καταλαμβάνοντας μία έκταση 2807 τετραγωνικών μέτρων, το σπίτι διαθέτει μία «ζωντανή» στέγη παρόμοια με εκείνη που προβλέπεται για το νέο κτίριο του κολοσσού των social media και οι αρχιτέκτονες του γραφείου Dumican Mosey που το σχεδίασαν, μιλώντας στην Daily Mail δήλωσαν ότι πολλά από τα εσωτερικά χαρακτηριστικά θυμίζουν ένα εταιρικό γραφείο και όχι ένα σπίτι.

Στην οροφή υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες και μία περιοχή με γρασίδι, ενώ στο υπόγειο στεγάζεται μια αίθουσα κρασιού, γυμναστήριο, κινηματογράφος, το γραφείο και η κρεβατοκάμαρα των φιλοξενουμένων.

Ο εξωτερικός χώρος είναι περιορισμένος, αλλά χωράει ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ για τα παιδιά της ένα 7χρονο αγόρι και ένα 5χρονο κορίτσι.

Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα γιγαντιαίο καταρράκτη και «μεγάλη αίθουσα», ένα μεγάλο δωμάτιο όπου η κα Σαντμπεργκ θα παραθέτει θρυλικά δείπνα για την ελίτ της Silicon Valley.

Το πίσω μέρος του σπιτιού είναι κρυμμένο από μεγάλες περιφράξεις, έτσι ώστε μόνο η πρόσοψη από ξύλο, τσιμέντο και γυαλί να είναι ορατή από το δρόμο, θωρακίζοντας την οικογένεια από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Σαντμπεργκ και ο δεύτερος σύζυγός της Ντειβιντ ΓΚολντμπεργκ αγόρασαν το νέο ακίνητο το 2009 για μόλις 2.9 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ