«Τι σημαίνει να είσαι δημοσιογράφος;»-Η αποστομωτική απάντηση του έμπειρου εκπροσώπου του Wikileaks, Κρίστιν Χράφνσον [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τι σημαίνει να είσαι δημοσιογράφος;»-Η αποστομωτική απάντηση του έμπειρου εκπροσώπου του Wikileaks, Κρίστιν Χράφνσον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 22 Αυγούστου άνθρωπος του δικτυακού τόπου Truth Loader συνομίλησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Wikileaks, Κρίστιν Χράφνσον, σχετικά με την υπόθεση της καταδίκης του «πληροφοριοδότη», πρώην υπαλλήλου του αμερικανικού στρατού, Μπράντλεϊ Μάνινγκ, ο οποίος εις το εξής επιθυμεί να αποκαλείται Τσέλσι Μάνινγκ, αλλά και για την περίπτωση του έτερου «πληροφοριοδότη», πρώην υπαλλήλου της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Στο μονταρισμένο βίντεο που ακολουθεί, ο έμπειρος δημοσιογράφος με την 20ετή σταδιοδρομία στα mainstream media και νυν εκπρόσωπος του Wikileaks, απαντά στο ερώτημα: «τι σημαίνει να είσαι δημοσιογράφος» και υπενθυμίζει το καθήκον που συνεπάγεται ένα επάγγελμα που συγκαταλέγεται στα επικινδυνότερα ίσως του κόσμου.

Ακούστε την απάντηση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ