Νέο Kia Soul: Το Soul αποκτά περισσότερη ψυχή - iefimerida.gr

Νέο Kia Soul: Το Soul αποκτά περισσότερη ψυχή

Νέο Kia Soul: Το Soul αποκτά περισσότερη ψυχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη γενιά του Kia Soul ομολογουμένως εξέπληξε ευχάριστα όταν εμφανίστηκε πριν από περίπου 4 χρόνια, αλλά στα μέρη μας περιορίστηκε σε ρόλο δεύτερο στα πλαίσια της γκάμας της Kia. Αντίθετα στις ΗΠΑ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, κάτι που βέβαια φιλοδοξεί να συνεχίσει και η καινούργια του εκδοχή, που μετά την Αμερική θα παρουσιαστεί επίσημα και στην Ευρώπη. Φυσικά στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, ενώ στις εκθέσεις της μάρκας θα βρίσκεται από την ερχόμενη άνοιξη.

Το νέο Soul βασίζεται στο πλαίσιο του καινούργιου cee'd, η σχεδίασή του ακολουθεί μεν τη λογική και τις γραμμές του προηγούμενου αλλά συνολικά είναι πιο ώριμη και αρμονική, ενώ η Kia δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αναβαθμισμένα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Τα οποία κατά κύριο λόγο πρέπει να αποδοθούν στη βελτιωμένη ανάρτηση, στο μεγαλύτερο μεταξόνιο, στα πιο φαρδιά μετατρόχια αλλά και στην κατά 29% μεγαλύτερη ακαμψία του πλαισίου. Οι κινητήρες από την άλλη είναι τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου των 1.600 κυβικών της εταιρείας, που εδώ θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων καθώς και με ένα αυτόματο.

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο εξασφαλίζει πάντως και καλύτερους χώρους στο εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα αισθητά αναβαθμισμένο, χάρη στη νέα σχεδίαση και τα πιο ποιοτικά υλικά, θα είναι και το ταμπλό του νέου Kia Soul.

Νέο Kia Soul: Το Soul αποκτά περισσότερη ψυχή | iefimerida.gr 0
Νέο Kia Soul: Το Soul αποκτά περισσότερη ψυχή | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ