Αυτή είναι η τέλεια απομίμηση του iPhone 5C από την Κίνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η τέλεια απομίμηση του iPhone 5C από την Κίνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη απομίμηση iPhone, ίσως την καλύτερη που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην αγορά, παρουσίασε η Κινέζικη κατασκευάστρια εταιρεία Goophone. Πρόκειται για τον «κλώνο» του iPhone 5C το οποίο η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις αγορές.

Η κυκλοφορία του νέου Goophone είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη για την Apple, η οποία πρόσφατα παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα το iPhone 5S και ήδη ετοιμάζεται για νέες αποκαλύψεις.

Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση ότι τα iPhone 5C θα είναι πιο οικονομικά από το τυπικό iPhone, το αντίγραφο με την ονομασία i5C που κατασκεύασε η Goophone υπόσχεται να ρίξει τις τιμές σε νέα επίπεδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν το Goophone θα έχει οθόνη 4-ιντσών με διαστάσεις 960 x 540, διπύρηνο επεξεργαστή MTK6572των 1.2GHz και δύο κάμερες (8-megapixel πίσω / 2-megapixel μπροστά) και θα τρέχει λογισμικό Android 4.2, ενώ όπως ισχυρίστηκε ότι η i5C Goophone θα κοστίζει μόλις100 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ