Πώς πίνουν τον καφέ σε όλο τον κόσμο; - Αυτές είναι οι παραλλαγές του δημοφιλέστερου ροφήματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς πίνουν τον καφέ σε όλο τον κόσμο; - Αυτές είναι οι παραλλαγές του δημοφιλέστερου ροφήματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κατάγεται από την Αιθιοπία, αλλά έχει βρει μια πατρίδα σε κάθε γωνιά του κόσμου, εξ ου και οι τόσες παραλλαγές.

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές ρόφημα ευρείας κατανάλωσης που προέρχεται από την αραβική λέξη "qahwah" που σημαίνει δύναμη κι έχει γίνει μέρος της λαϊκής κουλτούρας και της κοινωνικής ζωής.

1. Caffè Marocchino – Ιταλία (espresso, κακάο σε σκόνη και αφρόγαλα)

2. Vietnamese Iced Coffee – Βιετνάμ (καφές, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και πάγος)

3. Irish Coffee – Ιρλανδία (καφές, μαύρη ζάχαρη και ουίσκι)

Frappé – Ελλάδα (στιγμιαίος καφές, γάλα -ή όχι- και πάγος)

5. Cappuccino – Ιταλία (espresso και αφρόγαλα)

6. Ελληνικός καφές – Ελλάδα (αλεσμένος καφές που βράζει σε μπρίκι)

7. Frappuccino – Ιταλία (παγωμένος καφές με σαντιγί, διάφορα σιρόπια και θρυμματισμένο πάγο)

Café au lait – Γαλλία (γαλλικός καφές με γάλα)

9. Εσπρέσο – Ιταλία (δυνατός ζεστός καφές)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ