«Τα πήρε» ο Καραμανλής με τον Βουλγαράκη - iefimerida.gr

«Τα πήρε» ο Καραμανλής με τον Βουλγαράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστασιοποιημένος από τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία και δυσαρεστημένος από τη δημόσια εμπλοκή του ονόματός του από ορισμένα στελέχη εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός με τον Γιώργο Βουλγαράκη και την αναφορά του -μέσω facebook- στην ανάγκη επιστροφής του Κ. Καραμανλή στο πολιτικό προσκήνιο. Στενοί του συνεργάτες υπενθυμίζουν μια φράση που έχει ξαναπεί: «Δεν παρεμβαίνω, δεν ανακατεύομαι και δεν ασχολούμαι. Το κόμμα έχει πρόεδρο».

Μάλιστα, ένας πρώην σκληρός Καραμανλικός που διατηρεί δεσμούς με τον προηγούμενο αρχηγό της ΝΔ, ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, έσπευσε να «καρφώσει» τον κ. Βουλγαράκη λέγοντας ότι υπάρχουν κάποιοι που χρησιμοποιούν το όνομα του κ. Καραμανλή για να σταματήσουν την προσπάθεια του κ. Σαμαρά. Χαρακτήρισε μάλιστα «ύποπτη» την προσπάθεια αυτή και πρόσθεσε : «Ο ίδιος ο Καραμανλής έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια, με ευθύτητα, και στηρίζει την πορεία αυτής της παράταξης την οποία ο ίδιος αγαπά και έχει υπηρετήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Πέραν των δημόσιων τοποθετήσεων πάντως, ο ίδιος ο κ. Καραμανλής δεν φαίνεται διατεθειμένος να εμπλακεί σε οποιεσδήποτε συζητήσεις τον αφορούν. Εξακολουθεί να συζητά με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δεν βρίσκονται κοντό στον ηγετικό πυρήνα, αλλά σε κρίσιμες στιγμές έχει στηρίξει τον κ. Σαμαρά. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει το επόμενο διάστημα, αν και διατηρεί επιφυλάξεις για ορισμένες κεντρικές επιλογές του κόμματος και -ακόμα περισσότερο- για ορισμένες δημόσιες τοποθετήσεις στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ