Μαγική στιγμή: Ενα γιγάντιο πάντα έρχεται στον κόσμο μπροστά στην κάμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαγική στιγμή: Ενα γιγάντιο πάντα έρχεται στον κόσμο μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mόλις ακούστηκαν οι πρώτες φωνές της Μέι – Σονγκ, σήμανε συναγερμός στο ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον. Ενα νέο γιγάντιο πάντα ήταν... καθ' οδόν. Και η μαγική στιγμή της γέννησής του καταγράφηκε καρέ- καρέ από τους επιστήμονες, που ήθελαν να βεβαιωθούν πως μαμά και μωρό δεν θα έχουν πρόβλημα.

Μόλις το μικρό γεννήθηκε, η Μέι- Σονγκ το πήρε στην αγκαλιά της και άρχισε να το κουνάει και να το φροντίζει. Λίγο αργότερα οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου κατάφεραν να της το πάρουν, προκειμένου να το υποβάλλουν στις πρώτες του εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως το μικρό είναι υγιέστατο.

Οσο για τον πατέρα του, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι. Οι υποψήφιοι είναι δύο και θα καθοριστεί τις επόμενες εβδομάδες μέσω εξέτασης DNA το ποιος απέκτησε απόγονο, καθώς η σύλληψη έγινε με τεχνητή γονιμοποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ