Η Cecilia de France για τον «Κύκλο του Möbius»: «Το πιο δύσκολο στα γυρίσματα ήταν οι οργασμοί μου!» [τρέιλερ] - iefimerida.gr

Η Cecilia de France για τον «Κύκλο του Möbius»: «Το πιο δύσκολο στα γυρίσματα ήταν οι οργασμοί μου!» [τρέιλερ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στο περιοδικό L'Express, η πρωταγωνίστρια της γαλλικής αστυνομικής ταινίας «Ο κύκλος του Möbius», που προβάλλεται στις αθηναϊκές αίθουσες, δηλώνει ότι οι πιο δύσκολες σκηνές στα γυρίσματα ήταν οι αλλεπάλληλοι οργασμοί που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της Jean Dujardin.

Στην ταινία αυτή του Eric Rochant, που θυμίζει έντονα Χίτσκοκ, η Cecilia de France υποδύεται μία Αμερικανίδα χρηματίστρια που εργάζεται στο Μονακό για ένα Ρώσο Ολιγάρχη και ερωτεύεται παράφορα ένα πράκτορα της KGB (Jean Dujardin).

«Το δυσκολότερο πράγμα στα γυρίσματα ήταν οι αλλεπάλληλοι οργασμοί που είχα στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών στην αγκαλιά του Jean. Έπρεπε να τους υποδυθώ σωστά για να είναι φυσικοί, αλλά όχι χυδαίοι. Οι οργασμοί είχαν σχεδόν "χορογραφηθεί" από τον σκηνοθέτη. Κάθε ανάσα, κάθε κίνηση, κάθε ήχος είχαν μελετηθεί προσεκτικά. Για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα περάσαμε μια εβδομάδα γυμνοί με τον Jean στο κρεβάτι...».

Παρακολουθείστε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ