Ο Αδωνις Γεωργιάδης βάζει στοίχημα με συνδικαλιστή: Εάν γίνουν απολύσεις στην Υγεία θα παραιτηθώ εγώ, αλλιώς εσύ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βάζει στοίχημα με συνδικαλιστή: Εάν γίνουν απολύσεις στην Υγεία θα παραιτηθώ εγώ, αλλιώς εσύ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπουργική του καρέκλα έβαλε ως...στοίχημα ο Αδωνις Γεωργιάδης στην προσπάθεια του να πείσει τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία ότι δεν πρόκειται να απολυθούν, προτρέποντας μάλιστα έναν συνδικαλιστή να στοιχηματίσει τη δική του θέση στο αντίθετο ενδεχόμενο.

Σε συνάντηση που είχε με συνδικαλιστές του τομέα της Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης προέτρεψε έναν συνδικαλιστή να βάλουν από κοινού στοίχημα τις θέσεις τους, όσον αφορά το ενδεχόμενο απολύσεων λέγοντας:

«Βάλε στοίχημα για το εάν θα γίνουν απολύσεις. Εγω θα παραιτηθώ από την πολιτική, εσύ όμως δεν θα ξαναδουλέψεις στο Ε.Σ.Υ.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ