Γάμοι αστραπή: Ποιοι διάσημοι σταρ δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον έγγαμο βίο - iefimerida.gr

Γάμοι αστραπή: Ποιοι διάσημοι σταρ δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον έγγαμο βίο

Γάμοι αστραπή: Ποιοι διάσημοι σταρ δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον έγγαμο βίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν όλοι οι γάμοι ευτυχισμένη κατάληξη, είναι γεγονός. Στη λύση του διαζυγίου έχουν καταφύγει πολλά ζευγάρια, όπως και διάσημα ζευγάρια. Μάλιστα, στο Hollywood θα έλεγε κανείς ότι ένα διαζύγιο μοιάζει «εύκολη υπόθεση», αν σκεφτεί κανείς τη συχνότητα με την οποία παντρεύονται και χωρίζουν οι celebrities.

Ωστόσο, αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε ορισμένες περιπτώσεις διασήμων είναι η διάρκεια των γάμων τους. Πολλοί, μάλιστα, δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί με συζύγους τους ούτε έναν μήνα!

Από την Britney Spears που έκανε ένα γάμο στο Las Vegas που κράτησε μόλις 18 ώρες(!) μέχρι τον γάμο υπερπαραγωγή της Kim Kardashian με τον Kris Humphries, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, αλλά κράτησε μόλις 72 ημέρες, ας δούμε ποιοι διάσημοι δεν άντεξαν στο γάμο του για... πολύ!

Δειτε τους πιο εξπρές γάμους της σόουμπιζ στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ