Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κρατήστε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν κάτι και δεν σας προκαλούν προβλήματα και περιορισμούς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα γίνεται πιο εξωστρεφεις, αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Ταύρος

Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Δίδυμοι

Στα εργασιακά η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν, θα βγάλετε ανασφάλειες, φοβίες και θα είσαστε μερικές φορές σε σύγχυση για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να σχεδιάσετε ή να εφαρμόσετε τις ιδέες σας αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παγίδες. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις. Τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε και προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Προσοχή γιατί οι ρήξεις με το ταίρι σας μπορεί να προκύψουν από ασήμαντες αφορμές. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Λέων

Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή συζητήσεις αυτήν την περίοδο. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Προσοχή σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις. Αν κινηθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα κερδίσετε τη στήριξη σημαντικών ανθρώπων και η καριέρα σας θα απογειωθεί. Οι αστρολογικές τάσεις της περιόδου δείχνουν ότι αρκετοί από εσάς δεν θα έχετε σωστή κρίση και διαύγεια στις αποφάσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα αναστατωθείτε καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ζυγός

Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

Σκορπιός

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Τοξότης

Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Οι αδέσμευτοι πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις για αυτά που σας απασχολούν, με αποτέλεσμα να σας γίνει ακόμα πιο πολύ απαραίτητος. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Περιορίστε μια τάση για κριτική που ενδεχομένως να έχετε αυτήν την περίοδο για να αποφύγετε συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στη δουλειά σας θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.

Υδροχόος

Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και προσπαθήστε να μεταθέσετε συμφωνίες και υπογραφές για αργότερα, για να κερδίσετε χρόνο εξετάζοντας τις αναλυτικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια έντονη κοινωνική περίοδο, όπου οι αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε και παράλληλα επανεξετάστε τα σχέδια σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

Ιχθείς

Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας, προσέξτε πολύ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά σας, θα συμβούν ανατρεπτικές αλλαγές και θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.a

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ