Τσίπρας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Τσίπρας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επέμεινε στη δέσμευση ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα επαναφέρει το θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της ΕΡΑ Κέρκυρας όπου είχε συνάντηση με τους απολυμένους εργαζόμενους ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Επαναλαμβάνω και αυτό που είχαμε δηλώσει και στη Βουλή. Με το που θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία και ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα, θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ. Στο θεσμικό πλαίσιο της ισχυρής ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, του ισχυρού brand name της ΕΡΤ, προκειμένου όχι να γυρίσουμε σε αυτό που είχαμε πριν τις 11 Ιούνη, αλλά να ανασυγκροτήσουμε μια ισχυρή δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση».

Ο πρόεδος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση θα είναι «πραγματικά δημόσια, έγκυρη, πλουραλιστική, αντικειμενική και όχι μνημονιακό φερέφωνο, όπως αυτό το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει μόλις προχθές και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια θλιβερή εξέλιξη που δεν τιμά τη δημοκρατία στη χώρα μας».

Κεδίκογλου: Οτι δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ το βγάζει παράνομο και αντισυνταγματικό

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε από την Κέρκυρα, δήλωσε: «Ο,τι δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ το βγάζουν παράνομο και αντισυνταγματικό. Τα δικαστήρια βέβαια έχουν άλλη γνώμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποκαθιστά και τα δικαστήρια...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ