O Harry Potter αρχαιολόγος - iefimerida.gr

O Harry Potter αρχαιολόγος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεαρός ηθοποιός που γνωρίσαμε από την σειρά ταινιών του «Harry Potter», είναι πολύ στεναχωρημένος που οι περιπέτειες του ήρωα του έφτασαν στο τέλος τους, όμως επιτέλους θα έχει χρόνο να αφιερώσει στις αγαπημένες του ασχολίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 21χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αρχαιολογία, που έχει αρχίσει να τον εντυπωσιάζει και δεν είναι απίθανο πολύ σύντομα να αποφασίσει να σπουδάσει πάνω στον εν λόγω τομέα.

«Βλέπω πάρα πολλά ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel και έχει αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σπουδάσω μέσω του ανοιχτού πανεπιστημίου Αρχαιολογία, που πραγματικά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρέπει να αφήσω πίσω μου τον Harry Potter, όμως είμαι ενθουσιασμένος με όσα μου επιφυλάσσει το μέλλον» ανέφερε σε συνέντευξή του στην βρετανική έκδοση του περιοδικού «Hello!».

Πηγή: zougla

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Harry Potter Daniel Radcliffe αρχαιολογος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ