Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ξέρει ακριβώς πώς θα είναι το νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ξέρει ακριβώς πώς θα είναι το νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την χρηματοδότηση του νέου πακέτου βοηθείας στην Ελλάδα και πως τον τρόπο με το οποίο θα διατεθεί γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, η οποία υποστηρίζει πως θα χρηματοδοτηθεί τουλάχιστον εν μέρει από την ΕΕ και θα είναι αρκετά μικρότερο από τα προηγούμενα δύο πακέτα διάσωσης.

Σε δημοσίευμα της, η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στα σενάρια για το εύρος και τον τρόπο χρηματοδότησης ενός νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας και επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες, αναφέρει πως τουλάχιστον κατά ένα μέρος, το ελληνικό πακέτο θα χρηματοδοτηθεί από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, αναφέροντας παράλληλα πως βρίσκεται υπό συζήτηση το ενδεχόμενο να δοθούν στην Ελλάδα πρόσθετα κεφάλαια από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, προκειμένου η Αθήνα να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της οικονομίας και ταυτόχρονα να απελευθερώσει εθνικά κεφάλαια για την εξυπηρέτηση του χρέους της.

Τέλος, η SZ επισημαίνει πως κυβερνητικές πηγές από την Καγκελαρία υποστηρίζουν πως το τρίτο πακέτο θα είναι σαφώς μικρότερο από τα προηγούμενα δύο, ενώ οι όροι για τις μεταρρυθμίσεις που θα το συνοδεύουν θα είναι πιο «χαλαροί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ