Την τρίτη στο Μαξίμου οι υπουργοί για να «κλείσουν» οι εκκρεμότητες - iefimerida.gr

Την τρίτη στο Μαξίμου οι υπουργοί για να «κλείσουν» οι εκκρεμότητες

Την τρίτη στο Μαξίμου οι υπουργοί για να «κλείσουν» οι εκκρεμότητες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί την Τρίτη στις 10 το πρωί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με όλους τους υπουργούς και όσους γενικούς γραμματείς έχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ενόψει της νέας αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου.

Ηδη την Κυριακή μίλησε με πολλούς από αυτούς και έχουν όλοι ειδοποιηθεί για τη συνάντηση της Τρίτης.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από όλους τους υπουργούς που έχουν ακόμη εκκρεμότητες, κυρίως στα θέματα των αλλαγών στο δημόσιο, να έχουν κλείσει όλα τα ζητήματα μέχρι το τέλος Αυγούστου ενώ της συνάντησης της Τρίτης αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Δεν αποκλείεται η σύσκεψη του Μαξίμου να είναι και ένα πρώτης τάξεως τεστ για την ετοιμότητα των υπουργών, τη στιγμή που Σαμαράς και Βενιζέλος φέρεται να συμφωνούν πως τα πάντα θα κριθούν από την σωστή προετοιμασία όλων των μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Σε μεγάλο «αγκάθι» πάντως φαίνεται πως εξελίσσεται το ζήτημα της άρσης πλειστηριασμών ακινήτων α' κατοικίας, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί με τους αρμόδιους υπουργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ