Επιμένει η ΔΗΜΑΡ για παράταση πλειστηριασμών – Μύδροι κατά Στουρνάρα - iefimerida.gr

Επιμένει η ΔΗΜΑΡ για παράταση πλειστηριασμών – Μύδροι κατά Στουρνάρα

Επιμένει η ΔΗΜΑΡ για παράταση πλειστηριασμών – Μύδροι κατά Στουρνάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παράταση, τουλάχιστον έως το 2015, της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αλλά και την προώθηση ευνοϊκών ρυθμίσεων των «κόκκινων» δανείων ζητεί από την κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της πως «όσοι έχουν και δεν πληρώνουν, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαφορετικό τρόπο».

Η Αγίου Κωνσταντίνου σημειώνει ότι «η θέση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ότι οι τράπεζες θα καταρρεύσουν αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί, αντιστρέφει την πραγματικότητα».

«Η ρύθμιση των "κόκκινων δανείων" θα περιορίσει τις επισφάλειες των τραπεζών και θα ενισχύσει το ρόλο τους» επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας πως «Όποιος ενδιαφέρεται για την ανάκαμψη έχει πρωτίστως καθήκον να αποκρούει τις ανορθολογικές και αντικοινωνικές θέσεις της τρόικας που επιφέρουν κοινωνική αποσταθεροποίηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ