Σαμαράς προς Παπανδρέου: "Είσαι σαν τον Καραμανλή, εκτός πραγματικότητας!" - iefimerida.gr

Σαμαράς προς Παπανδρέου: "Είσαι σαν τον Καραμανλή, εκτός πραγματικότητας!"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες φωτιές μπορεί να ανάψουν στη ΝΔ μετά την σημερινή σιβυλλική αναφορά του Αντώνη Σαμαρά για τον Κώστα Καραμανλή, η οποία έγινε μάλιστα απο το βήμα της βουλής. 'Ολα άρχισαν όταν ο πρωθυπουργός κατηγόρησε στην πρωτολογία του τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ότι ταυτίζεται με τον προηγούμενο πρωθυπουργό.

Απαντώντας ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε απευθυνόμενος στον Παπανδρέου ότι «σε εσάς βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».

Το ερώτημα είναι: Στον Παπανδρέου απευθυνόταν μόνον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα περί απώλειας της πραγματικότητας ή και στον προκάτοχο του στην ηγεσία της ΝΔ; Απο την διατύπωση, φαίνεται και προς τους δύο...

Πάντως, στη ΝΔ, όταν κατάλαβαν τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει η συγκεκριμένη ατάκα του Αντώνη Σαμαρά, χτύπησε "κόκκινος συναγερμός". Έτσι, τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και άλλα ηγετικά στελέχη (ο γραμματέας της ΚΟ, Κώστας Τασούλας, ο εκπρόσωπος τύπου, Γιάννης Μιχελάκης κ.α.) μετέβησαν στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, στη Βουλή, ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Στις συζητήσεις που είχαν με τους δημοσιογράφους, εξηγούσαν οτι ο κ. Σαμαράς δεν εννοούσε ότι ο Καραμανλής είχε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, αλλά ότι ο κ. Παπανδρέου είναι "ήδη απερχόμενος" πρωθυπουργός, επειδή ακριβώς έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ