«Φύλλο και φτερό» έκανε το ΣΔΟΕ συμφωνητικό του Γιώργου Τσαλίκη για εμφάνισή του στην Ξάνθη - iefimerida.gr

«Φύλλο και φτερό» έκανε το ΣΔΟΕ συμφωνητικό του Γιώργου Τσαλίκη για εμφάνισή του στην Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν μετά τον Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Βέρτη και Αντώνη Ρέμο, ο «στόχος» των ελεγκτών του ΣΔΟΕ. Οι άνδρες του σώματος τον επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ξάνθη προκειμένου να τον υποβάλλουν σε φορολογικό έλεγχο (προφανώς για να ελεγχθεί φορολογικά η εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης της πόλης την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, οι άνδρες του ΣΔΟΕ, έφτασαν περίπου στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο του Καζίνο Ξάνθης και ζήτησαν τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος μόλις είχε κατέβει στο εστιατόριο παρέα με την οικογένεια του για το πρωινό τους.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η παρουσιά των ελεγκτών προκάλεσε τον εκνευρισμό του τραγουδιστή, όμωςμετά τις αναγκαίες εξηγήσεις τους για το λόγο της εφόδου (προφανώς για να ελεγχθεί φορολογικά η εμφάνισή του στην Ξάνθη) [παραδόθηκαν στους άνδρες του σώματος κάποια έγγραφα και στοιχεία και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς και αν ο έλεγχος επεκτάθηκε στην επιχείρηση όπου εμφανίστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ