Ο Σαμαράς στην Πύλο προσκύνησε την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα και ήπιε καφέ στην πλατεία με τα πλατάνια - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς στην Πύλο προσκύνησε την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα και ήπιε καφέ στην πλατεία με τα πλατάνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο προσκύνησε ο Αντώνης Σαμαράς, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, μαζί με πλήθος πιστών, παρακολούθησε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου τη Θεία Λειτουργία και τη δοξολογία στη μνήμη της Μεγαλόχαρης, στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.
Αμέσως μετά, ο Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές με συμπατριώτες του και κατευθύνθηκε στην πλατεία της Πύλου, όπου μαζί με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας, συμπατριώτες και φίλους του απόλαυσε τον καφέ του με χαλαρή συζήτηση.
Ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Παρασκευής 16/8 θα παραστεί σε εκδήλωση του δήμου Πύλου- Νέστορος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλίων «Το Ναυαρίνο», στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής στήλης για τον ναυτικό Βελισσάριο Καραβία, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του, στις 23 Φεβρουαρίου 1980, έσωσε 29 ναυτικούς από το δεξαμενόπλοιο IRENES SERENADE, στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ