Καψής: Αν θεωρούν 100 άνθρωποι ότι θα εμποδίσουν 1.800 συναδέλφους τους να προσληφθούν στη νέα ΕΡΤ, κάνουν λάθος - iefimerida.gr

Καψής: Αν θεωρούν 100 άνθρωποι ότι θα εμποδίσουν 1.800 συναδέλφους τους να προσληφθούν στη νέα ΕΡΤ, κάνουν λάθος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέα έκκληση να ανοίξει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έκανε ο Παντελής Καψής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος».

Μιλώντας στο Mega, ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δήλωσε ότι είναι ζήτημα ημερών να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Η έκκληση του για να ανοίξει και πάλι το Ραδιομέγαρο, γίνεται όπως είπε ο ίδιος προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ