Επιστροφή «Κούτσια» σε Εργοτέλη - iefimerida.gr

Επιστροφή «Κούτσια» σε Εργοτέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο επιστροφές στις παλιές αγάπες για τον Εργοτέλη το φετινό καλοκαίρι. Μετά την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο αιώνια αγαπημένο Μαρτινέγκο, ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο νησί.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος μετά από μια διετία στην συμπρωτεύουσα και τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει για τα επόμενα δυο χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και τον αγαπημένο του Εργοτέλη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του Εργοτέλη κύριο Παπουτσάκη για την επιστροφή του νεαρού ακραίου στην ομάδα που τον ανέδειξε. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας περιλαμβάνει ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ δεν χρειάζεται ο δικέφαλος του Βορρά να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό που όφειλε στον Εργοτέλη από όταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είχε κάνει την διαδρομή Κρήτη-Θεσσαλονίκη.

Την Δευτέρα ο νεαρός άσος θα μεταβεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Εργοτέλη και να τελειώσει τυπικά και την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ