Πώς η ηλιθιότητα γίνεται viral: Αμερικανός βλαξ επιχειρεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί με τους πιο απίθανους τρόπους [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς η ηλιθιότητα γίνεται viral: Αμερικανός βλαξ επιχειρεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί με τους πιο απίθανους τρόπους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο κανάλι στο YouTube, με την ονομασία XtremeWineProduction, έχει καταφέρει να γίνει viral, υποχρεώνοντας σάιτς όπως τα LaughingSquid, Gizmodo, και HuffPost να ασχοληθούν μαζί του.

Διαχειρίστρια του καναλιού είναι μία ομάδα κωμικών και το βίντεό τους που έκανε το γύρο του διαδικτύου έχει τίτλο «Most Dangerous Ways to Open a Bottle of Wine» («Οι πιο επικίνδυνοι τρόποι για να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί»).

Θέμα του ένας τύπος ενδεδυμένος σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα της δεκαετίας του 1980, ο οποίος εφαρμόζει στην πράξη αυτό που λέει ο τίτλος του βίντεο: επιχειρεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί με τους πιο επικίνδυνους τρόπους που μπορεί να σκαρφιστεί κανείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ youtube ΗΠΑ Βίντεο κρασί μπουκάλι viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ