Δεν πήρε άδεια για τη Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος – Υπό προϋποθέσεις Παναθηναϊκός και ΟΦΗ - iefimerida.gr

Δεν πήρε άδεια για τη Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος – Υπό προϋποθέσεις Παναθηναϊκός και ΟΦΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος ήταν η μοναδική ΠΑΕ που αντιμετώπισε πρόβλημα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή διαδικασία αδειοδότησης. Οι «κυανέρυθροι» δεν πήραν άδεια συμμετοχής λόγω μη προσκόμισης πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας.

Θα συμμετάσχουν, ωστόσο, κανονικά στο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, καθώς τούς χορηγήθηκε προθεσμία έως τις 30/9 για να ρυθμίσουν την εκκρεμότητα.

Στην ίδια ημερομηνία θα πρέπει να έχουν χορηγήσει εγγυητική επιστολή και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΦΗ. Αυτή ήταν και η προϋπόθεση με την οποία η ΕΕΑ τους χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής. Η ίδια προθεσμία αφορά κι άλλη μία ομάδα, για διαφορετικό λόγο. Εως τις 30 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η ΠΑΕ Καλλονή θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σε ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα πήραν πιστοποιητικό «καθαρό» και χωρίς προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ