Αδωνις: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο -Θα κάνω τις μεταρρυθμίσεις πιο γρήγορα από την Τρόικα - iefimerida.gr

Αδωνις: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο -Θα κάνω τις μεταρρυθμίσεις πιο γρήγορα από την Τρόικα

Αδωνις: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο -Θα κάνω τις μεταρρυθμίσεις πιο γρήγορα από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμα μία φορά ο Αδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις στην Υγεία και τόνισε πως οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται λόγο Μνημονίου, αλλά είναι η εφαρμογή προειλημμένων αποφάσεων που σε άλλες χώρες έγιναν πριν 20 χρόνια και εδώ δεν γινόντουσαν για πολιτικούς λόγους. Γίνεται για να έχουμε καλύτερες παροχές υγείας.

Μιλώντας στο Mega τόνισε χαρακτηριστικά «Θα τα κάνω πιο γρήγορα από την Τρόικα. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».

Στο θέμα της άρσης απαγόρευσης των πλειστηριασμών τάχθηκε υπέρ αλλά με την προϋπόθεση πως θα υπάρξουν κοινωνικά κριτήρια. «Όσο διαρκεί η απαγόρευση δεν θα προχωρήσει η οικοδομή στην Ελλάδα. Όσο διαρκεί η ολοσχερή απαγόρευση φουσκώνει η φούσκα των ακινήτων. Σταματώντας τους πλειστηριασμούς φουσκώνει ένα μέγεθος, δεν πληρώνουν γιατί βολεύονται από τον νόμο. Όσοι δεν έχουν χρήματα θα προστατευτούν. Εάν σκάσει η φούσκα, όσο υπάρχει προστασία από τους πλειστηριασμούς, τόσο οι τράπεζες δεν θα δίνουν στεγαστικά δάνεια. Θα καταρρεύσει η αγορά των ακινήτων. Την καθ ολοκληρίαν απαγόρευση όποιος την υπερασπίζεται με πάθος θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη».

Ωστόσο υποστήριξε πως δεν πρέπει να ισχύσει η άρση της απαγόρευσης για τις μικρές ιδιοκτησίες και για όσους δεν έχουν χρήματα. «Να γίνει σε όσους έχουν βίλες, σε όσους έχουν χρήματα. Πρέπει να βρούμε τη μέση οδό. Θα προστατεύσουμε τους φτωχούς και τους αδυνάτους», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ