ΣΥΡΙΖΑ: Απέτυχε ο Σαμαράς στις ΗΠΑ – Ανθρακας ο θησαυρός - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Απέτυχε ο Σαμαράς στις ΗΠΑ – Ανθρακας ο θησαυρός

ΣΥΡΙΖΑ: Απέτυχε ο Σαμαράς στις ΗΠΑ – Ανθρακας ο θησαυρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποτίμηση του ταξιδιού, του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως πρόκειται για «ταξίδι που στην ουσία απέτυχε» καθώς ο πρωθυπουργός είναι «σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κυρίας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας».

Η Κουμουνδούρου, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέα ακόμη πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

« Η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα, όντας ο ίδιος σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας. Άνθρακας ο θησαυρός.

Την ίδια στιγμή, η μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση στέλνει χιλιάδες πολίτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην ανεργία, διαλύει ολόκληρους τομείς του κοινωνικού κράτους και ετοιμάζεται για νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο.

Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν αντέχει άλλο και δεν είναι μακριά η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, με το ταυτόχρονο άνοιγμα νέων δρόμων για μια κυβέρνηση της αριστεράς, κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό και τον τόπο»

Από την πλευρά της κυβέρνησης, απάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για αμηχανία και μικροψυχία.

Αναλυτικά:

«O ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει ευθύνη. Το μόνο που μπορεί, είναι να δείχνει την αμηχανία και τη μικροψυχία του για το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού", δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α..

Οι σκληρές προσπάθειες των Ελλήνων αναγνωρίζονται και η πατρίδα μας αναβαθμίζεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ