Τι συζήτησε ο Σαμαράς με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ - iefimerida.gr

Τι συζήτησε ο Σαμαράς με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Τι συζήτησε ο Σαμαράς με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα, αλλά και θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στη Νέα Υόρκη.

Σε μία συνάντηση η οποία κράτησε περίπου 45 λεπτά ο κ Σαμαράς αναφέρθηκε στις ελληνικές θέσεις για θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα όπως το Κυπριακό και το Σκοπιανό.

Με τη σειρά του, ο Μπαν Κι Μουν έθεσε ζητήματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, όπως τις εξελίξεις στη Συρία, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο ειδικός διαπραγματευτής για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ αναλύθηκαν διάφορα ζητήματα, θα έλεγα, παγκοσμίου ενδιαφέροντος και τα γνωστά θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Είχαμε μία πολύ γόνιμη συζήτηση και ήταν μία ευκαιρία να εξηγήσουμε στον Γενικό Γραμματέα τις ελληνικές θέσεις και τις απόψεις»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ