«Κούφανε» τους πάντες η υποψήφια του δεξιού κόμματος στην Αυστραλία: Αποκάλεσε το Ισλάμ «χώρα» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κούφανε» τους πάντες η υποψήφια του δεξιού κόμματος στην Αυστραλία: Αποκάλεσε το Ισλάμ «χώρα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μία γκάφα στην άλλη πέφτει η υποψήφια για τις αυστραλιανές εκλογές με το δεξιό κόμμα «One Nation», Στέφανι Μπάνιστερ, αφού κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της γεωγράφοι και εθνολόγοι σκίζουν τα διπλώματά τους και αυτοκτονούν κατά ομάδες...

Η γυναίκα στην οποία οι συμπατριώτες της αποδίδουν το προσωνύμιο «Σάρα Πέιλιν της Αυστραλίας», προφανώς λόγω ασχετοσύνης και βλακείας, προσέλκυσε για άλλη μια φορά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας έπειτα από μία σειρά από ατυχή σχόλια σχετικά με το Ισλάμ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Ισλάμ αποκαλώντας το «χώρα», ενώ «κούφανε» ένα ολόκληρο έθνος λέγοντας πως οι τροφές κόσερ για τους Εβραίους (κόσερ: εβραϊκός όρος που αναφέρεται στις επιτρεπόμενες από τον εβραϊκό νόμο, πρεπούμενες βρώσιμες τροφές και πόσιμες ουσίες) είναι ok, διότι οι Εβραίοι αγαπούν και «ακολουθούν τον Ιησού Χριστό»!

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ