Νέα φωτιά στην Αττική: Εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη - iefimerida.gr

Νέα φωτιά στην Αττική: Εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη

Νέα φωτιά στην Αττική: Απειλεί σπίτια πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αττική. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη. Στην πυροσβεστική σήμανε αμέσως συναγερμός καθώς η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά σε σπίτια και στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Επί τόπου βρέθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήταν σε ύφεση.

Φωτιά και στο Πεδίον του Αρεως

Εν τω μεταξύ φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και στο Πεδίον του Αρεως από την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πριν την σβήσει η πυροσβεστική πρόλαβε και έκαψε τελικά 30 τ.μ.

Σε ύφεση οι φωτιε σε Φωκίδα και Ηλεία

Παράλληλα, δύο ακόμη πυρκαγιές ξέσπασαν σε δασικές εκτάσεις στο δήμο Γραβιάς στη Φωκίδα και στο Γεράκι Ηλείας. Η φωτιά στη Φωκίδα εκδηλώθηκε σε δάσος με δρυς και πουρνάρια, στην περιοχή Καστέλια, κοντά στο Πολύδροσο. Επί τόπου βρέθηκαν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρα, ενώ από αέρος έκαναν μέχρι αργά το απόγευμα ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη (δύο καναντέρ και δυο πετζετέλ).

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στο Γεράκι του δήμου Ηλιδας, επίσης σε δασική έκταση. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δέκα άτομα πεζοπόρα και δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Και τα δύο μέτωπα μετά τα μεσάνυχτα ήταν σε ύφεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ