Τσίπρας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Υγεία όπως την ΕΡΤ -Ρίχνει «μαύρο» στη ζωή των Ελλήνων - iefimerida.gr

Τσίπρας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Υγεία όπως την ΕΡΤ -Ρίχνει «μαύρο» στη ζωή των Ελλήνων

Τσίπρας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Υγεία όπως την ΕΡΤ -Ρίχνει «μαύρο» στη ζω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους εργαζομένων νοσοκομείων της Αττικής χαρακτηρίζοντας επιλογές βαρβαρότητας αυτές που κάνει ο Αδωνις Γεωργιάδης στον χώρο της Υγείας.

«Η αντιμετώπιση της Υγεία με το μοντέλο της ΕΡΤ, το μαύρο στις ζωές των ανθρώπων φανερώνει ότι η κυβερνητική πολιτική αποκτά κυνικά χαρακτηριστικά». Παράλληλα αναέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να διατηρηθεί ο αριθμός των εργαζομένων στην Υγεία και να αυξηθεί όπου υπάρχει.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η κυβέρνηση εν μέσω θέρους συνεχίζει τη βάρβαρη εγκληματική μνημονιακη πολιτική σε βάρος της κοινωνίας και ετοιμάζει επίθεση που δεν έχει προηγούμενο σε κάθε κρίσιμο τομέα της κοινωνίας, όπως η Υγεία, η Παιδεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η κυβέρνηση δεν περνάει στην ουρά του Μνημονίου περνάει στην καρδιά του Μνημονίου. Είναι αδιανόητο σήμερα να έχει η κυβέρνηση ως μέλημα να πιάσει τα νούμερα στις απολύσεις. Εμείς δεσμευόμαστε για ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην πρωτοβάθμια περίπτωση να διατηρηθεί ο αριθμός των εργαζομένων και να αυξηθεί όπου υπάρχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ