Το «Πλοίο της αγάπης» θα γίνει παλιοσίδερα – Το τελευταίο του ταξίδι στην Τουρκία - iefimerida.gr

Το «Πλοίο της αγάπης» θα γίνει παλιοσίδερα – Το τελευταίο του ταξίδι στην Τουρκία

Το «Πλοίο της αγάπης» θα γίνει παλιοσίδερα – Το τελευταίο του ταξίδι στην Τουρκί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο του οποίου το εσωτερικό γνωρίζουν τόσο καλά οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και Ελληνες, που παρακολουθούσαν την περίφημη σειρά «Το πλοίο της αγάπης» παλιότερα. Μόνο που το συναίσθημα.... τελείωσε πλέον, αφού το πλοίο έκανε το τελευταίο του ταξίδι με προορισμό την Τουρκία, όπου θα διαλυθεί.

Το «Πριγκίπισσα του Ειρηνικού», όπως ονομαζόταν το σκάφος, έγινε διάσημο από το τηλεοπτικό σήριαλ, που μεταδιδόταν από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC από το 1977 έως το 1986, με κάθε επεισόδιο να περιλαμβάνει ρομαντικές ιστορίες με τους επιβάτες και το πλήρωμα.

Με μήκος 171 μ. και βάρος 13.500 τόνους, έκλεισε 42 χρόνια στις θάλασσες και παρότι έχει υποστεί πολλές τροποποιήσεις, πλέον μία ανακαίνιση θα ήταν πολύ ακριβή. Η τουρκική εταιρεία που θα το διαλύσει και θα πουλήσει το μέταλλό του το απέκτησε για 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ το τελευταίο ταξίδι από τη Γένοβα προς την πόλη Αλιάγα ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδες εξαιτίας της επιβαρυμένης κατάστασης του κρουαζιερόπλοιου. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο άρχισε να «βάζει» νερά και απαιτήθηκε η συνδρομή πολλών ρυμουλκών προκειμένου να προσεγγίσει το λιμάνι του προορισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ