Το πιο «δεμένο» ζευγάρι – Κυκλοφορούσαν επί 48 ώρες ενωμένοι με χειροπέδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο «δεμένο» ζευγάρι – Κυκλοφορούσαν επί 48 ώρες ενωμένοι με χειροπέδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόλυτο τεστ για το γάμο βρήκε ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη. Προκειμένου να «δεθούν» περισσότερο, αποφάσισαν να το κάνουν κυριολεκτικά. Ετσι για 48 ώρες ακολουθούσαν το φυσιολογικό τους πρόγραμμα έχοντας φορέσει χειροπέδες μεταξύ τους.

Η ιδέα ήταν του Μαρκ Μάλκοφ, ο οποίος είναι γνωστός και για άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο. Αφού έπεισε λοιπόν τη σύζυγό του πως έτσι θα δουν περισσότερο ο ένας τον άλλο, φόρεσαν τις χειροπέδες και επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό της ζωής τους.

Εκαναν μαζί δουλειές στο σπίτι, πήγαν για ψώνια- κάτι που αποδείχθηκε από μόνο του μία μικρή πρόκληση- ενώ δεν δίστασαν να βγουν και για ποτό φορώντας αυτό το περίεργο «αξεσουάρ». Το συμπέρασμά τους έπειτα από 48 ώρες; «Κατά κάποιο τρόπο ο γάμος μας κατάφερε να επιβιώσει!», είπε γελώντας στην κάμερα ο Μάλκοφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ