Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την προσαγωγή του Τούρκου ηθοποιού Κενάν Ιμιρζαλίογλου που ενσαρκώνει τον Εζέλ σε γνωστό σήριαλ που έχει προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση και ο οποίος συνελήφθη με πολλούς ακόμη συναδέλφους του για χρήση ναρκωτικών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Συνολικά στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας έπεσαν 48 άτομα εκ των οποίων 26 τραγουδιστές και ηθοποιοί -γνωστοί και στην Ελλάδα από τη συμμετοχής σου σήριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, ύστερα από πολύμηνη επιχείρηση παρακολούθησής τους.

Ανάμεσά στους συλληφθέντες και οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά.

Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα από την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Η στιγμή της σύλληψης του Εζέλ για χρήση ναρκωτικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ