Ο Κρις Μπράουν εγκαταλείπει τη μουσική: «Δεν ήθελα να γίνω διάσημος από ένα λάθος» - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν εγκαταλείπει τη μουσική: «Δεν ήθελα να γίνω διάσημος από ένα λάθος»

Ο Κρις Μπράουν εγκαταλείπει τη μουσική: «Δε ήθελα να γίνω διάσημος από ένα λάθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανακοίνωση που μάλλον θα στεναχωρήσει πολλούς φαν του Κρις Μπράουν έκανε πρόσφατα ο νεαρός τραγουδιστής RnB. Οπως ανάρτησε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Τwitter, σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μουσική και το άλμπουμ Χ πιθανότατα θα ήταν το τελευταίο του.

Πρόκειται για μία πραγματικά αψυχολόγητη κίνηση από τον νεαρό τραγουδιστή, η οποία ωστόσο φαίνεται να σχετίζεται έστω και έμμεσα με τη Ριάνα. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος, «δε μου αρέσει που έγινα διάσημος από ένα λάθος που έκανα στα 18 μου», εννοώντας τον ξυλοδαρμό της Ριάνα, που τον έφερε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Μάλιστα η βροχή από βαθυστόχαστα tweets συνεχίστηκε, με τον ίδιο να αναφέρει ότι «Δεν είμαι περφόρμερ, και δε χρειάζεται να είμαι. Είμαστε όλοι μας παιδιά που παριστάνουμε τους Θεούς»

Το άλμπουμ Χ είναι το έκτο studio album του Κρις Μπράουν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου. Οσο για το αν πραγματικά σκοπεύει να τα παρατήσει, ή τα tweets αυτά ήταν μία τρέλα της στιγμής, αξίζει να αναφέρουμε την περίπτωση του Jay-Z (που ήταν αυτός που ανακάλυψε και ανέδειξε τη Ριάνα) ο οποίος ανακοίνωσε ότι παρατάει τη μουσική το 2003 για να επιστρέψει στο προσκήνιο το 2006, δηλώνοντας ότι το να «εξαφανιστεί» ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ