Δένδιας: Εμπρησμοί οι περισσότερες πυρκαγιές- Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση - iefimerida.gr

Δένδιας: Εμπρησμοί οι περισσότερες πυρκαγιές- Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σειρά μέτρων προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Πυροσβεστικής προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για εμπρηστές, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις τελευταίες πυρκαγιές.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής υπό την παρουσία του, ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε μέτρα για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής και την διευκόλυνση του έργου της. Στα μέτρα αυτά, περιλαμβάνεται η επιστράτευση της ΕΛ.ΑΣ η οποία θα κάνει περιπολίες στα περιαστικά δάση. Παράλληλα στις ίδιες περιοχές θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας από την δύση έως την ανατολή για πεζούς και οχήματα, ενώ ενδέχεται ανάλογα με την κρισιμότητα της κατάστασης να ισχύσει η απαγόρευση και για τις πρωινές ώρες, αναφέρει το Mega.

Ο κ. Δένδιας, χαρακτήρισε «ύποπτες» τις περισσότερες πυρκαγιές, ενώ δήλωσε πως για όσες υπάρχουν στοιχεία, «τουλάχιστον οι μισές είναι από εμπρησμό» και ζήτησε από τους πολίτες να γίνουν όλοι εθελοντές πυροσβέστες, λόγω και των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ