Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα - iefimerida.gr

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χωρισμός σε μία ξένη χώρα δεν είναι τόσο κακή ιδέα όσο ακούγεται. Καταρχήν, γλιτώνει κανείς τα βλέμματα οίκτου γνωστών και φίλων κατά την περίοδο της ψυχολογικής κατάρρευσης. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι το ζευγάρι να έχει βγάλει διαφορετικά εισιτήρια επιστροφής, αλλιώς θα είναι αρκετά αμήχανες οι στιγμές του ταξιδιού.

Οπως και να έχει το ζήτημα, υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που χαρακτηρίζονται ιδανικά για ένα χωρισμό. Το CNN βρήκε τα πέντε καλύτερα, στα οποία η σκληρή ανακοίνωση του τέλους θα γίνει λίγο πιο διασκεδαστική.

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα | iefimerida.gr 0

Μουσείο κατεστραμμένων σχέσεων, Ζάγκρεμπ

Προκαλεί ανακούφιση η σκέψη πως ο χωρισμένος δεν είναι ο μόνος που έχει δει τη σχέση του να καταρρέει. Θέμα του μουσείου είναι οι δραματικές ερωτικές ιστορίες και εκθέματα τα αντικείμενα που έχουν παραχωρήσει οι προδομένοι.

Ανάμεσά τους ένα τσεκούρι, που είχε χρησιμοποιηθεί για να καταστραφούν τα έπιπλα κάποιας πρώην, αλλά και εσώρουχα, χειροπέδες και ένα κινητό με τη σημείωση «μου έδωσε το τηλέφωνό του ώστε να σταματήσω να τον καλώ».

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα | iefimerida.gr 1

Καταστημα «Κοιμηθείτε αγκαλιά», Τόκιο

Το χειρότερο έπειτα από ένα χωρισμό είναι η άδεια πλευρά του κρεβατιού που υπενθυμίζει διαρκώς τι έγινε. Υπάρχει λύση και σε αυτό. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί κάποιος να κοιμηθεί δίπλα σε έναν άνδρα ή μία γυναίκα. Οι πονηρές σκέψεις απαγορεύονται... διά ροπάλου από τη διεύθυνση, καθώς το ζητούμενο είναι να καλυφθεί το συναισθηματικό κενό, έστω και για λίγο. Η χρέωση είναι 32 δολάρια για 20', ενώ επιπλέον πληρώνει κανείς αν θέλει να κοιτάζει στα μάτια εκείνον που ξαπλώνει δίπλα του.

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα | iefimerida.gr 2

Ξενοδοχείο διαζυγίων, Χάγη

Η πιο πρακτική λύση για το τέλος ενός γάμου. Εκεί τα ζευγάρια μπορούν να ξεμπερδέψουν εύκολα και γρήγορα με τη γραφειοκρατία που απαιτεί η έκδοση ενός διαζυγίου.

Μάλιστα η διαδικασία γίνεται με τόσο πολιτισμένους όρους, που κάποια ζευγάρια μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο κατά τη διαμονή τους εκεί.

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα | iefimerida.gr 3

Οποιοδήποτε κλαμπ στην Ιμπιζα

Πού αλλού θα μπορούσε κανείς να βγει από τη μιζέρια που προκαλεί ένας χωρισμός αν όχι σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για τα πάρτι και τη νυχτερινή ζωή.

Ξέφρενος χορός, άφθονο αλκοόλ και πολλές επιλογές για τον επόμενο ή την επόμενη σύντροφο. Εξ' ορισμού, είναι καλύτερα κάποιος να μην έχει σχέση όταν επισκέπτεται την Ιμπιζα, οπότε γιατί να μην χωρίσει και εκεί.

Τα πέντε ιδανικότερα μέρη για να ανακοινώσεις στο σύντροφό σου ότι χωρίζετε και να γλιτώσεις κλάματα και δράματα | iefimerida.gr 4

Σπα και κέντρα διαλογισμού, Ταϊλάνδη/ Ινδία

Το καταφύγιο κάθε πονεμένης ψυχής. Υπέροχες παραλίες, ηρεμία και διαλογισμός. Με άπειρα προγράμματα, από αποτοξίνωση έως γιόγκα και τρόπους για τη βελτίωση του ύπνου- ένας από αυτούς τους δύο προορισμούς προσφέρονται για να ανακτήσει ο χωρισμένος την πνευματική του ισορροπία και να αποβάλει την πίκρα που νιώθει για το πρώην, πλέον, έτερον ήμισυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ